Balıkesir İl Koordinatörlüğü

BALIKESİR 6. TARIM VE HAYVANCILIK FUARI




BALIKESİR 6. TARIM VE HAYVANCILIK FUARI
 
Koordinatörlüğümüz 26.02.2015/01.03.2015 tarihleri arasında düzenlenen 6.Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarına stant açtı.

Balıkesir’de geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl altıncısıi yapılan Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı Kepsut ilçesinde kapılarını açtı. Dört gün süren fuara yaklaşık 350 firma katıldı.

Balıkesir Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ile çok sayıda çiftçinin katıldığı törende ziyaretçiler standları tek tek gezerek firma yetkililerinden bilgi aldı.

Sektör temsilcilerinin ve makine üreticilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen fuarda; Koordinatörlüğümüze ait stantta olan ilgi yüksekti. IPARD Programı ve kurumumuzun tanıtıldığı fuarda, desteklenen tedbirler ve desteklerimizle hayat bulan yatırımlara ait proje sahipleriyle çekilen kısa filimler ilgiyle izlendi.

 
Fuara ait görseller için TIKLAYINIZ