Balıkesir İl Koordinatörlüğü

TKDK Balıkesir İl Koordinatörlüğü TARIMTECH FUARI'na Katıldı


 

 Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bu yıl 12. düzenlenen "Tarımtech Fuarı" bölge illerden ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen tarım sektörü temsilcilerini buluşturdu. Balıkesir İl Koordinatörlüğü de Lüleburgaz ilçe merkezide bulunan Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde gerçekleştirilen Trakya 12. Tarımtech Fuarına katılım sağlayarak potansiyel başvuru sahiplerine bilgilendirme bulundu.
 
   Trakya’nın en büyük fuarı olma özelliğine sahip olan Lüleburgaz Trakya 12. Tarımtech 2017 Fuarında, modern çağın tüm gereksinimlerini karşılayan tarım makinelerinin ziyaretçilere sunulduğu ve çiftçilerin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı araçların tanıtımı gerçekleştirildi. Kırklareli, Edirne, Tekirdağ gibi Trakya’nın farklı illerinden gelen çiftçiler fuara yoğun ilgi gösterdi. TKDK Balıkesir İl Koordinatörlüğü de kurduğu stantla sektör temsilcilerini ve potansiyel başvuru sahiplerini ağırlayarak IPARD destekleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 
 
   Fuarın açılışında konuşan Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin, "12. Trakya Tarımtech 2017 fuarı, ekonomik hayatımızın vazgeçilmezi olan tüccar, sanayici, perakendeci ve tüketiciyi muhataplarıyla bir araya getiren bir organizasyondur. Çiftçiler ve ziyaretçiler için çeşitli alternatiflerin sunulduğu, yeni ürün ve teknolojilerin bir arada görüldüğü, yeni yöntemler hakkında bilgilerin verildiği, çiftçilerimizin katılımcı firmalarla buluştuğu bölgemiz için önem taşıyan bir fuardır. Emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.
 
   Fuar ziyaretçileri Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu standına yoğun ilgi gösterdi. Paydaş kurum ve kuruluş temsilcileri ve Potansiyel yatırımcıların ziyaret ettiği stantlarda TKDK Balıkesir İl Koordinatörlüğü uzmanları tarafından IPARD-II programı hibe destekleri konusunda bilgiler verildi.