Balıkesir İl Koordinatörlüğü

Balıkesir 5. Tarım Fuarı




BALIKESİR 5. TARIM VE HAYVANCILIK FUARI
 
Balıkesir İl Koordinatörlüğü - Koordinatörlüğümüz 27.02.2014/02.03.2014 tarihleri arasında düzenlenen 5.Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarına stant açtı.

Balıkesir’de geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl beşincisi yapılan Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı Kepsut ilçesinde kapılarını açtı. Dört gün süren fuara yaklaşık 50 ilden 500 firma katıldı.

Fuarın açılış törenine Sayın Valimiz Ahmet TURHAN, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Kepsut Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ile birlikte çok sayıda belediye başkanı ve daire müdürü katıldı. Tarım Fuarı´na vatandaşların da ilgisi yoğun oldu.

Sektör temsilcilerinin ve makine üreticilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen fuarda; Koordinatörlüğümüze ait stantta olan ilgi beklenenin üzerindeydi. IPARD Programı ve kurumumuzun tanıtıldığı fuarda, desteklenen tedbirler ve desteklerimizle hayat bulan yatırımlara ait proje sahipleriyle çekilen kısa filimler ilgiyle izlendi.

İl Koordinatörümüz Dr. Mesut Filizciler ve tanıtım ekibi tarafından kurumumuz faaliyetleri, IPARD Programı ve program kapsamındaki destekler, başvuru koşulları, uygunluk kriterleri ile ilgili tanıtımlar yapıldı.
 
Fuara ait görseller için TIKLAYINIZ