Balıkesir İl Koordinatörlüğü

BANÜ TTO IPARD 10. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ DESTEKLERİ SEMİNERİ


Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (BANÜ TTO), Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası, Bandırma Ziraat Odası ve TKDK Balıkesir İl Koordinatörlüğü’nün destekleri ile yeni açıklanan IPARD 10. Başvuru Çağrı Dönemi destekleri hakkında bir seminer programı düzenlemiştir.
 
TKDK Balıkesir İl Koordinatörlüğü Kıdemli Uzmanı Gülşah Gürbüzoğlu’nun vereceği seminer 17 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14.00’de BANÜ TTO’nun Cisco Webex Meetings sistemi üzerinden çevrimiçi olarak başlayacak, 15.30’a kadar sürecektir.
Gerçek ve tüzel kişilerin, üreticilerin seminere katılım  için BANÜ TTO’nun   https://tto.bandirma.edu.tr/tr/tto/Etkinlik/Liste/TKDK-10-Cagri-Donemi-Bilgilendirme-Toplantisi-673?k=-1 sitesinden ilgili linki tıklayarak kayıt olması yeterlidir. İlgili katılım linki etkinlik günü kayıt olurken bildirilmiş olan e-posta adresine gönderilecektir. Seminer ayrıca BANÜ TTO’nun https://www.youtube.com/watch?v=y-Vd_ZMuUkc&feature=youtu.be kanalından etkinlik günü canlı olarak yayınlanacaktır.